Close

Je i interesuar?

Regjistrimet për sezonin 2017-2018 janë hapur. Për më shumë, na kontaktoni sa më poshtë: 

Na Kontaktoni!

Turne dhe Evente

Invaders merr pjesë në kampionatet dhe turnetë e organizuar nga FSHB.  dhe në ato organizon vetë

Më tepër

Sukseset tona

Invaders në vite është pjesëmarrës dhe fitues i shumë trofeve në kampionatet dhe turnetë kombëtare.

Më tepër
Sponsorë dhe Mbështetës të Invaders

Invaders falenderon përzemërsisht prindërit, sponsorët dhe mbështetësit e vazhdueshëm. Çdo lloj kontributi nga prindërit, sponsorët apo dashamirësit e Invaders është i mirëpritur dhe i shërben drejtëpërsëdrejti rritjes së cilësisë së aktiviteteve për shëndetin dhe formimin e fëmijëve tanë.