Close

Aktivitete me Kombëtaren

Në këtët faqe mund të gjeni pasqyrimin e aktiviteteve të lojtarëve nga ekipet e moshave te Invaders me ekipet përkatëse të Kombëtares

Kombëtarja U 14 ku INVADERS ka 4 lojtarë

Geplaatst door Probasket Invaders op donderdag 21 december 2017

Kombëtarja U 14 ku INVADERS ka 4 lojtarë – 21 Dhjetor 2017

Kombëtarja U 12 ku INVADERS ka 5 lojtarë

Geplaatst door Probasket Invaders op donderdag 21 december 2017

Kombëtarja U 12 ku INVADERS ka 5 lojtarë – 21 Dhjetor 2017

Stërvitja e Kombëtares U 14 me pjesmarrjen e 4 lojtarëve të INVADERS

Geplaatst door Probasket Invaders op zaterdag 16 december 2017

Stërvitja e Kombëtares U 14 me pjesmarrjen e 4 lojtarëve të INVADERS – 16 Dhjetor 2017

Stërvitja e Kombëtares U 12 me pjesmarrjen e 5 lojtarëve të INVADERS – 16 Dhjetor 2017

Stërvitja e Kombëtares U 14 me pjesmarrjen e 4 lojtarëve të INVADERS – 16 Dhjetor 2017

Geplaatst door Probasket Invaders op maandag 18 december 2017

Stërvitja e Kombëtares U 12 ku djemtë e INVADERS janë pjesë e saj – 16 Dhjetor 2017

Stërvitja e kombëtares U 14 ku djemtë e INVADERS janë pjesë.Suksese

Geplaatst door Probasket Invaders op zaterdag 16 december 2017

Stërvitja e Kombëtares U 14 ku djemtë e INVADERS janë pjesë e saj – 16 Dhjetor 2017

Trajneri Vladimir Xheka pjesë e stafit të INVADERS gjatë stërvitjes së KOMBËTARES U 12 – 21 Nëntor 2017

INVADERS si pjesë e KOMBËTARES U 12 dhe U 14 i uron suksese KOMBËTARES SHQIPTARE të basketbollit – 21 Nëntor 2017

Djemtë e vegjël të INVADERS gjatë stërvitjes si pjesë e KOMBËTARES U 12

Geplaatst door Probasket Invaders op dinsdag 21 november 2017

Djemtë e vegjël të INVADERS gjatë stërvitjes si pjesë e KOMBËTARES U 12 – 21 Nëntor 2017

Çaste nga stërvitja e djemve të INVADERS me KOMBËTAREN U14

Geplaatst door Probasket Invaders op dinsdag 21 november 2017

Çaste nga stërvitja e djemve të INVADERS me KOMBËTAREN U14 – 21 Nëntor 2017

INVADERS pjese e ekipeve KOMBËTARE të basketbollit U12 dhe U16 – 21 Nëntor 2017