Close

Trofetë tona

Trofetë tona ndër vite

Turne Nderkombetar i Pranveres Loutraki Greqi 2019 - Vendi i Dytë U-16 Djem dhe Vendi i Tretë U14 Djem
Kampionati i FSHB 2019 - Të Rritur Djem Vendi i Dytë
Kampionati i FSHB 2018 - U12 Djem Vendi i Pare
Turne ne Prishtine Qershor 2018 - U14 Djem Vendi i Dyte
Turne Nderkombetar i Pranveres Loutraki Greqi 2018 - Vendi i Trete U14 Djem+ Vendi i Trete U16 Djem
Kupa Fan Zone Bashkia Tirane 2018 - U14 Djem Vendi i Pare
U10 - Fituesi i Turneut Invaders 2015
U10 Djem - Turne 2014 - Vendi I
U14 Djem - Kampionati 2016 - Vendi I
U14 Djem - 2014 - Vendi i II
U12 Djem - Kampionati 2017 - Vendi I
Fitues i vendit të II-të - Coca Cola Basketball Cup 2017