Close

Trajnerët

Mikel Serbo

Lindur më 17.04.1982 në Korçë.

Arsimin e mesmë e pefundoi ne shkollen “Raqi Qirinxhi” Korce.

Me 2005 diplomohet ne A.E.F.S “Vojo Kushi” si mesues i edukimit fizik i profilizuar ne degen e Basketbollit dhe qe nga viti 2008 punon pranë kolegjit Grek “Arsakeio”, si mësues i edukimit fizik.

Në periudhë 2013-2015, ka  dhënë mësim lëndën e Basketbollit pranë Universitetit të Sporteve, Tiranë.

Qe prej vitit 1995 ai eshte aktivizuar me ekipin e moshave te klubit sportiv Skenderbeu, duke vazhduar karrieren dhe me ekipin e pare ndonese ne moshe te vogel,karjera e tij vazhdon me ekipet e kryeqyteti si “Dinamo” “Tirana” “Kamza Basket”.

Bashkuar ekipeve kombëtare me moshat dhe deri te ekipi kombetar i të rriturve.

Karriera e tij si sportist e lidh ngushte me ate si themelues dhe trajner i moshave të Shoqatës Pro-basket-Invades.

Është i angazhuar në mënyrë të vazhdueshme me moshat e ekipeve kombëtare ne fillim si zv. Trajner dhe me pas si Trajner i moshave U-16 U-18 dhe momentalisht i ekipit U-20.

Është i licensuar si trajner pranë FSHB-së, me licensën “Pro”, dhe ndjek rregullisht kurset e kualifikimit përkatës. 

Denisa Nelaj

Lindur me  22-06-1995 ne Vlore.

Arsimi i larte: Universiteti i Sporteve “Vojo Kushi”

Aktualisht viti i fundit master dega mesuesi Universiteti “Marin Barleti”

Qe prej vitit 2016 punoj prane kolegjit “Turgut Ozal” si mesuese e Edukimit Fizik.

Nga viti 2009 pjese me ekipet e moshave ne klubin  sportiv Vlora ,duke vazhduar me pas me ekipin e Tiranes ku vazhdoj te jem akoma .

Qe prej vitit  2012  prane Shoqates Pro-basket-Invaders .

Elton Kodra

Gjatë viteve 2003-2007 kreu studimet Bachelor dhe Master i Akademisë së Shkencave të Edukimit Fizik dhe Sportit “Vojo Kushi”, Tiranë

Prej vitit 2007-2010 ka punuar si mësues i Edukimit Fizik dhe Sporteve në shkollat fillore “Bajram Curri”, “Ramazan Jarani” dhe në shkollën e mesme “Jordan Misja” Tiranë. Detyrat e tij: Planifikimi i orarit shkollor të vitit,  Mësimdhënia e sporteve të ndryshme si atletikë, gjimnastikë, futboll, basketboll, volejboll etj.

Ka qenë lektor (Part Time) nga 2011-2013 në Universitetin e Sportit “Vojo Kushi”, Tiranë, Shqipëri, duke shpjeguar praktikisht dhe disiplinën e atletikës në mënyrë teorike.

Nga 2013-2016 ka punuar si Menaxher, Udhëheqës i Trajnimit, Trajner Personal në Fitness Kinetike – Powered By Klodiana Shala. Detyrat e tij ishin organizimi i përgjithshëm i qendrës (shërbimet, stafi, tarifat e anëtarësimit, ofertat, etj), programi i përgjithshëm dhe i personalizuar i trajnimit, këshillimi i të ushqyerit.

Që nga viti 2010-tani ai është Instruktor i Arbitrazhit të Fitnesit (Kryesues) Shoqata Shqiptare e Futbollit (AFA). Detyrat përfshijnë planifikimin e programeve të trajnimit, organizimin e testit të fitnesit, krijimin dhe sigurimin e bazës së të dhënave të rezultateve të testit të kondicionimit në AFA, FIFA UEFA.

Hajdi Beliu

Vendlindja: Tirane

Lindur ne 31/07/1996

Mbaruar studimet e larta bachelor prane Universitetit Te Sporteve Tirane.

Eksperiencat ne sportin aktiv:Tirana,pjese e ekipit te Studentit per 2 sezone dhe Ardhmeria Basket 2 sezone.

Prej 1 viti pjese e shoqates “Invaders” ne rolin e trajnerit.

Pjese dhe e ekipit kombetar shqiptar u20

Emiliano Gjore

Vendlindja: Tirane

Datelindja: 03/08/1999

Studimet: 2017-present–>ndjek studimet per menaxhim biznesi ne Universitetin Bujqesor te Tiranes.

2014-2017–>kam bere shkollen e mesme ne gjimnazin “Petro Nini Luarasi”.

2005-2014–>kam ber shkollen 9-vjecare ” Vasil Shanto”.

Karriera basketbolliste

Invaders U-16

Invaders U-18

Invaders ekipi pare.

Pandush Kolçe

Vendlindja: Korçe

Datlindja: 07/05/1997

Studimet: Ndjek studimet ne Univesitetin e Sporteve te Tiranes(UST) Viti i 3 Bachelor

2013-2016 kam bere gjimnazin publik Raqi Qirinxhi Korçe

Eksperienca ne Pune

2015 – 2016 : Invaders

2017 : Dinamo

2018 – vazhdim : Invaders

Eksperienca ne Sport

2005-2013 Skenderbeu Korçe